Погледни понуда Шопинг во Солун Погледни понуда Работинлицата на џуџињата на Дедо Мраз Погледни понуда Нова година во Рим Нова година во Нови Сад Погледни понуда Нова година во Белград Погледни понуда Нова година во Атина Погледни понуда Нова година во Букурешт Погледни понуда
Такси превоз

13-567
071/230 300
075/230 230
043/400 300

Автобуска станица
Кавадарци

043/400-111

Автобуска станица
Скопје

02/2466-313
02/2466-011

Актуелни аранжмани

Шопинг во Солун

Нова година во Рим

Нова година во Солун и Пиериа

Нова година во Атина

Шопинг во Солун 8-ми Декември

Нова година во Нови Сад

Нова година во Белград

Нова година во Букурешт

Нашиот туристички блог

Прочитајте ги вестите и статиите од блогот на Туристичка Агенција Екстра Бус. Ќе дознаете повеќе за најубавите дестинации, како и совети за како да си поминете еден прекрасен одмор.
Форма за резервација

Најнови понуди

Menu