Белград 23 октомври со автобуски превоз Погледни понуда Погледни понуда Ориентална Турција Кушадаси 21-26 октомври со автобуски превоз Погледни понуда Погледни понуда 11 октомври
во Истанбул
Такси превоз

13-567
071/230 300
075/230 230
043/400 300

Автобуска станица
Кавадарци

043/400-111

Автобуска станица
Скопје

02/2466-313
02/2466-011

Актуелни аранжмани

23 октомври Босна

Ориентална Турција

23 октомври Белград

23 октомври Кушадаси

11 октомври (3 ноќи)

11 октомври (2 ноќи)

Грција лето 2020

Турција лето 2020

Хрватска лето 2020

Бугарија лето 2020

Нашиот туристички блог

Прочитајте ги вестите и статиите од блогот на Туристичка Агенција Екстра Бус. Ќе дознаете повеќе за најубавите дестинации, како и совети за како да си поминете еден прекрасен одмор.
Форма за резервација

Најнови понуди

Menu