БОДРУМ ЧАРТЕР ЛЕТОВИ

Туристичка Агенција Екстра Бус

Вашиот избор оваа сезона нека биде турскиот бисер  БОДРУМ

Одберете го вашиот термин и побарајте понуда на: 043 420-020, 072/230-200 или booking@ekstrabus.com

Со монденски шарм и стил, кристално чисто море, плажи со заливи, каде секој може да си го пронајде својот идеален одмор со многу забава и авантури! \

Сместен во близина на неверојатното Памук Кале, Елегантен и луксузен со долга историја и традиција.

  • Цени со Early Booking попусти и одлични услови ..
  • Резервирајте до 31.03 со уплата од само 100 € за резервација
  • Чартер летови од Јуни до Септември!
  • Пакет аранжмани со 7, 10, 11 и 14 дена

Menu