Чартер летови

Туристичка Агенција Екстра Бус

Авионски програми

Голем избор на хотели со директен чартер лет од Скопје:
Анталија, Аланија, Сиде, Белек, Лара, Кемер…
Доколку сте заинтересирани за чартер понуди во Турција, ве молиме контактирајте не на емаил booking@ekstrabus.com или на телефонските броеви +389 72 230 200 или +389 43 420 020.

Анталија лето 2020

Menu