Градски автобуски линии

  1. Home
  2. Градски автобуски линии

ГРАДСКИ АВТОБУС: СОПОТ – МАРЕНА – ВАТАША

Автобуска постојкаВреме на поаѓање            
Сопот06:30 07:0008:0009:0010:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0018:0020:00
Марена - Глишиќ06:3307:0308:0309:0310:0311:0312:0313:0314:0315:0316:0318:0320:03
МИК - Кожувчанка06:3507:0508:0509:0510:0511:0512:0513:0514:0515:0516:0518:0520:05
Нова Болница - Шумарско школо06:3707:0708:0709:0710:0711:0712:0713:0714:0715:0716:0718:0720:07
Јавор06:4007:1008:1009:1010:1011:1012:1013:1014:1015:1016:1018:1020:10
Стара автобуска - ТА Екстра Бус06:4407:1408:1409:1410:1411:1412:1413:1414:1415:1416:1418:1420:14
Полициски згради - ОУ Гоце Делчев (раскрсница)06:4707:1708:1709:1710:1711:1712:1713:1714:1715:1716:1718:1720:17
Гимназија (игралиште) - Тоде Хаџи Тефов - Дарданели06:5007:2008:2009:2010:2011:2012:2013:2014:2015:2016:2018:2020:20
Џакомо - Ваташка пошта - Силекс06:5507:2508:2509:2510:2511:2512:2513:2514:2515:2516:2518:2520:25

Сабота сообраќаат само: 07:00 | 08:30 | 10:30 | 12:30 | 15:30 | 17:30 | 19:30

Недела и државни празници сообраќаат: 08:30 | 10:30 | 12:30

ГРАДСКИ АВТОБУС: ВАТАША – МАРЕНА – СОПОТ

Автобуска постојкаВреме на поаѓање            
Иле Мак - Ваташки трафики - прв мост06:3007:0007:3008:3009:3010:3011:3012:3013:3014:3015:3017:0019:00
Силекс - Ваташка пошта - Џакомо06:3307:0307:3308:3309:3310:3311:3312:3313:3314:3315:3317:0319:03
Дарданели - Тоде Хаџи Тефов - Гимназија (игралиште)06:3707:0707:3708:3709:3710:3711:3712:3013:3014:3015:3017:0019:00
Полициски згради - ОУ Гоце Делчев (раскрсница)06:4007:1007:4008:4009:4010:4011:4012:4013:4014:4015:4017:1019:10
ТА Екстра Бус - Центар (кино)06:4307:1307:4308:4309:4310:4311:4312:4313:4314:4315:4317:1319:13
Јавор06:4507:1507:4508:4509:4510:4511:4512:4513:4514:4515:4517:1519:15
Шумарско школо - Нова Болница06:4707:1707:4708:4709:4710:4711:4712:4713:4714:4715:4717:1719:17
Кожувчанка - Глишиќ06:4907:1907:4908:4909:4910:4911:4912:4913:4914:4915:4917:1919:19
Марена - Сопот06:5507:2507:5508:5509:5510:5511:5512:5513:5514:5515:5517:2519:25

Сабота сообраќаат само: 06:30 | 08:00 | 10:00 | 12:00 | 15:00 | 17:00 | 19:00

Недела и државни празници сообраќаат: 08:00 | 10:00 | 12:00

Menu