Грција Лето 2020

Туристичка Агенција Екстра Бус

Понуди за лето 2020та

Спомените од убавите моменти се она што секогаш се памети во животот. Многу истражувања покажале дека луѓето кои патуваат се многу посреќни и поисполнети. Токму затоа ова лето ви ги нудиме следниве понуди за одмор во Грција. Дозволете магијата на Егејското море да ги исполни сите ваши сетила. Авантура, убавина, одмор и забава. За ова лето нудиме одлични понуди за Грција и тоа во следниве места: Касандра (Неа Потидеа, Калитеа и Полихроно), Ситонија (Торони, Неос Мармарас, Никити), Пиериа (Лептокарија), Миконос и Неа Врасна.

Прв Крак – Касандра

Пиерија

Неа Флогита

Втор Крак – Ситонија

Острови

Неа Плагиа

Трет Крак – Атос

Неа Врасна

Menu