Грција Лето 2021

Туристичка Агенција Екстра Бус

Летото кое долго го чекавме…

После пауза од цела една година, повторно ќе може да уживаме на прекрасните плажи на егејското море. Туристичка агенција Екстра Бус, за ова лето 2021, ви ги подготви следниве дестинации и аранжмани:

Прв Крак – Касандра

Олимписка Ривиера

ОСТРОВИ – ЛЕТО ЗА МЛАДИ

Втор Крак – Ситонија

Неа Врасна

Острови

Трет Крак – Атос

Хотелско сместување

Menu