Грција Лето 2022

Туристичка Агенција Екстра Бус

Летото кое долго го чекавме…

После пауза од цела една година, повторно ќе може да уживаме на прекрасните плажи на егејското море. Туристичка агенција Екстра Бус, за ова лето 2022, ви ги подготви следниве дестинации и аранжмани:

Халкидики 2022

Острови

Неа Врасна

Пиерија

Menu