Грција Лето 2023

Туристичка Агенција Екстра Бус

Летото кое долго го чекавме…

После пауза од цела една година, повторно ќе може да уживаме на прекрасните плажи на егејското море. Туристичка агенција Екстра Бус, за ова лето 2023, ви ги подготви следниве дестинации и аранжмани:

Халкидики

Неа Врасна

Острови

Пиерија

Јонско море

Menu