Ханиоти

  1. Home
  2. Ханиоти

Бисерот на првиот крак

Ханиоти е познато туристичко место на Касандра, првиот крак на Халкидики. Се наоѓа на источниот брег на кракот на 89 километри оддалеченост од Солун, 3 км од Пефкохори, 4 км од Полихроно. Населението изнесува 968 жители. Ханиоти изобилува со убави паркови, таверни, кафетерии и ресторани. На 2 км јужно од Ханиоти е наоѓа популарната плажа и бар Молос Бич.

ВИЛА СОФИЈА – ХАНИОТИ

Вила “MARIA” – Ханиоти

Вила “MARIA LUX” – Ханиоти

Вила Вергина – ХАНИОТИ

ВИЛА ХРИСТИНА – ХАНИОТИ

Menu