Вашиот одмор од соништата со
Туристичка Агенција
Екстра Бус

Доживејте една прекрасна летна авантура во месеците јули и август! Доколку резервирате до 20-ти мај и извршите целосна уплата, за некој од нашите аранжмани за јули и август, ќе добиете попуст од 15%.

Форма за резервација

Резервирајте некоја од нашите понуди преку следнава форма за резервација, или јавете се телефонски на
043-420-020
Menu