8ми март

Туристичка Агенција Екстра Бус

Патувања за 8ми март

Осми март е меѓународен ден на жената и е светски празник што се одбележува на секоја година на 8ми март. Тоа е ден кога се одбележува борбата на жените за економска, политичка и социјална рамноправност со мажите. За оваа 2020та ви ги нудиме следниве прекрасни дестинации за патување за 8ми март: Париз, Рим, Барселона, Истанбул, Фиренца, Азурен брег и Сараево.

Автобуски програми

Авионски програми

Menu