8ми март

Туристичка Агенција Екстра Бус

Патувања за 8ми март

Осми март е меѓународен ден на жената и е светски празник што се одбележува на секоја година на 8ми март. Тоа е ден кога се одбележува борбата на жените за економска, политичка и социјална рамноправност со мажите. За оваа 2024та ви ги нудиме следниве прекрасни дестинации за патување за 8ми март:

Автобуски програми

Авионски програми

Menu

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'monsterinsights_tracking_script' not found or invalid function name in /home/customer/www/ekstrabus.com.mk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287