ЛЕТО ЗА МЛАДИ 2024

  1. Home
  2. ЛЕТО ЗА МЛАДИ 2024

Понуди за лето 2024 – ЗА МЛАДИ

Доколку сакате лето исполнето со аватури и забава, тогаш ние имаме одлични понуди за Вас.  Оваа година во нашата програма имаме туристички дестинации за летување на некој од грчките острови: Иос, Закинтос, Кавос, како и во атрактивната Будва која има многубројни песочни плажи, како и одлични забави кои го привлекуваат вниманието на многу млади луѓе од Балканот, како и од цела Европа.

КАЛИТЕА -ЛЕТО ЗА МЛАДИ 2024

БУДВА-ЛЕТО ЗА МЛАДИ 2024

ЗАКИНТОС-ЛЕТО ЗА МЛАДИ 2024

Menu