23ти Октомври Интерхотел САНДАНСКИ

Туристичка Агенција Екстра Бус
Локација

Сандански, Бугарија

Датум

21.10.2023 – 23.10.2023

Контакт

043 420 020 / 072 230 200 / booking@ekstrabus.com

23 Октомври
Интерхотел САНДАНСКИ
21-23.10.2023

21.10.2023 (сабота) Битола(Скопје)-Прилеп-Кавадарци-Валандово-Струмица-Сандански
Поаѓање во 06:30 часот од Битола/Скопје за Сандански преку Струмица и Петрич (попатни одмори, царински формалности), продолжување кон Сандански.  По пристигнувањето сместување во хотелот. Слободно време, можност за користење на СПА центарот. Ноќевање

22.10.2023 (недела) Сандански
Појадок. Слободно време за индивидуални активности, можност за користење на СПА центарот или индивидуална прошетка во градот. Ноќевање.

23.10.2023 (понделник) Сандански-Струмица-Валандово-Кавадарци-Прилеп-Битола (Скопје)
Појадок. Одјавување од хотелот до 12.00 часот (локално време). Во 12.45 часот (локално време) поаѓање кон Македонија (попатни одмори, царински формалности) пристигнување во вечерните часови.

Доплата за превоз

  • Битола, Прилеп, Неготино, Струмица, Скопје, Велес 40 €,
  • дете 02-12 год. 30 €

 

Во цената е вклучено:

  • 2 ноќевања со појадок во Интерхотел двокреветни соби
  • Користење на СПА центарот
  • Придружник и организација на патувањето.

Во цената не е вклучено:

  • Автобуски превоз според програмата;
  • Патничко здравствено осигурување –
  • Можност за доплата за вечера 18€ возрасен и дете 12-15,99 г , 10€  дете 4-12 г.

 

Напомена:
Сместување по 15:00 ч.(локално време)
Напуштање до  11:30 ч. (локално време)
Агенцијата го задржува правото во случај на промена на цената на превозот, хотелот, недоволен број

на пријавени патници и слично, да ја измени цената на аранжманот или пак да го откаже во целост аранжманот 5 дена пред поаѓање.

Организаторот на патувањето го задржува правото за промена на пограмата за патување во случај на непредвидени објективни причини, како на пример: застој на граница, застој во сообраќајот,затвореност на некој од локалитетите предвиден за посета и сл.

За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 35 патници.

Пасошот треба да важи минимум 6 месеци од завршувањето на патувањето!

Организаторот не е надлежен да ја цени исправноста на патните документи. Аражманот се плаќа исклучиво во денари во агенција по курс 1€ = 62,00мкд.При резервација на аранжманот се уплатува30% од износот на аранжманот – аванс.

Остатокот од аранжманот се доплатува на 7 дена пред поаѓање.
Отказ на резервација до 10 дена пред поаѓање без пенали.
Отказ на резервација од 9-2 дена пред поаѓање пенали од цена за 1 ноќевање
Отказ на резервација 1 ден пред поаѓање 100 % пенали.

 

Со оваа програма важат Општите услови на Т.А Екстра Бус.

Форма за резервација

Можеби ќе те интересира

Хрватска и Словенија – Велигден

Menu