Еднодневно капење во Паралија и Неа Флогита

Туристичка Агенција Екстра Бус
Локација

Еднодневно капење во Паралија и Неа Флогита

Датум

Секоја недела почнувајќи од 05 јуни 2022

Контакт

Резервирајте на booking@ekstrabus.com или на телефонот 043 420 020

Сонце, море, плажа!

Туристичка агенција Екстра Бус од 05 јуни повторно ги враќа вашите омилени еднодневни патувања за Грција и тоа:

Еднодневно капење во Паралија
Еднодневно капење во Неа Флогита

Патувањата ќе се одвиваат секоја недела почнувајќи од 05 јуни 2022.

Поаѓање од Велес во 04ч
-Резервации во Т.А. Сама Холидеј
043 231 221 / 043 212 320

Поаѓање од Кавадарци во 05ч

Цена на патувањето: 999 денари

Потребен ви е само валиден пасош.

Патувајте со најдобрите!
Секогаш сигурно и најудобно до Вашата посакувана дестинација !
 Екстра Бус
 043 420 020 / 072 230 200
Форма за резервација

Останати понуди

Menu