Еднодневно капење во Паралија и Неа Флогита

Туристичка Агенција Екстра Бус
Локација

Еднодневно капење во Паралија и Неа Флогита

Датум

Секоја недела почнувајќи од 04 јули 2021

Контакт

Резервирајте на booking@ekstrabus.com или на телефонот 043 420 020

Детали за патувањето

Туристичка агенција Екстра Бус од 04 јули повторно ги враќа вашите омилени еднодневни патувања за Грција и тоа:

Еднодневно капење во Паралија
Еднодневно капење во Неа Флогита

Патувањата ќе се одвиваат секоја недела почнувајќи од 04 јули 2021. Поаѓање од Кавадарци во 05ч од Автобуската Станица.

Вракање од Грција в0 17ч. по македонско или 18ч. по грчко време.

Услови за патување во Грција:

  • Сертификат за Вакцинација,
  • ПЦР тест не постар од 72 ч.
  • Брз антигенски тест не постар од 48 ч.
  • Потврда за антитела (валидна 2-9 месеци)

Цена на патувањето: 900 денари

Во цената е вклучено:

Превоз до Паралија или Неа Флогита и назад во автобус или минибус во зависност од бројот на пријавени патници.

Во цената не е вклучено:

Патничко осигурување (незадолжително).

За реализација на овој аранжман важат општите услови на патување на Т.А. ЕКСТРА БУС.

Форма за резервација

Останати понуди

Menu