Grand Hotel Bansko 4* – СПА хотел на годината

Туристичка Агенција Екстра Бус
Локација

Банско, Бугарија

Датум

02.01.2019 – 19.01.2020 година

Контакт

043 420 020 / 072 230 200 / booking@ekstrabus.com

БАНСКО – БУГАРИЈА

Зимска приказна!

Grand Hotel Bansko 4* – СПА хотел на годината.

Гранд Хотел Банско е луксузен хотелски комплекс со 5 ѕвездена функционалност кој нуди широк опсег на услуги за Вашиот одмор. Стручниот тим на Гранд Хотел Банско ви гарантира првокласна услуга и релаксирачка атмосфера 24 часа на ден, 7 дена во неделата. Хотелот е изграден и декориран во модерен стил, во согласност со највисоките стандарди и дизајнерските трендови.

Форма за резервација

Можеби ќе те интересира

БАНСКО: Хотел „Wellness Hotel Bulgaria“ 4*

Банско

БАНСКО: Хотел „Perun&Platinum Casino“ 4*

Банско
Menu