Хотел Каталеа

Туристичка Агенција Екстра Бус
Локација

Валона, Албанија

Датум

03 јули – 18 септември 2021

Контакт

043 420 020 / 072 230 200 / booking@ekstrabus.com

ХОТЕЛ КАТАЛЕА – ВАЛОНА

ЦЕНИ ЗА 7 НОЌЕВАЊА СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ ПО ЛИЦЕ
ТЕРМИН Ноќeвања
03.07 – 10.07.2021 7 135е
10.07 – 17.07.2021 7 135е
17.07 – 24.07.2021 7 150е
24.07 – 31.07.2021 7 150е
31.07 – 07.08.2021 7 165е
07.08 – 14.08.2021 7 165е
14.08 – 21.08.2021 7 165е
21.08 – 28.08.2021 7 165е
28.08 – 04.09.2021 7 150е
04.09 – 11.09.2021 7 115е
11.09 – 18.09.2021 7 115е
*климата вклучена во цена

 

*Деца од 03-12 год плаќаат по 50%

*За сопствен превоз се одбива 30е по лице

Форма за резервација

Можеби ќе те интересира

Menu