Хургада – Египет

Туристичка Агенција Екстра Бус

ХУРГАДА ЕГИПЕТ – ЛЕТО 2021

Редовни чартер летови од Скопје за Хургада.

Информации и резервации на:
043 420 020 / 072 230 200
или директно во агенцијата

Форма за резервација

Можеби ќе те интересира

No results found.
Menu