Лутраки и Воден

Локација

Лутраки и Воден

Датум

06.11.2022

Контакт

Резервирајте на booking@ekstrabus.com или на телефонот 043 420 020

ЛУТРАКИ И ВОДЕН
06  Ноември – Недела

Цена: 1000 денари

06.00 часот поаѓање од Кавадарци (Автобуска станица)

поаѓање од Неготино (Постојка Собрание)

 

Патувањето ќе се одвива со попатни кратки паузи за одмор и царински формалности.  Пристигнување во Воден во предпладневните часови. Можност за индивидуалнa прошеткa во центарот на градот и посета на Водопадите. Во 13:00ч по македонско/14:00ч локално време поаѓање кон бањите во Лутраки. Слободно време за релаксација и индивидуални активности  Во 17:00ч по македонско / 18:00ч локално време поаѓање за Македонија. Пристигнување во Македонија во вечерните часови.

За информации и резервации јавете се на:

043/420-020   и  072/230-200

За реализација на овој аранжман важат општите услови на патување на Т.А. ЕКСТРА БУС.
Т.А. ЕКСТРА БУС го задржува правото за отказ на аранжманот 3 дена пред поаѓање поради недоволен број на пријавени патници.

Форма за резервација

Останати понуди

БУКУРЕШТ – Нова Година 

ПТУЈ, СЛОВЕНИЈА КАРНЕВАЛ

11 октомври во Истанбул (3 ноќи)

Вила Васо – Неос Мармарас

23ти ОКТОМВРИ НА ЗЛАТИБОР

Menu