Шопинг во Солун

Локација

Еднодневно патување и шопинг во Солун

Датум

05.11.2022

Контакт

Резервирајте на booking@ekstrabus.com или на телефонот 043 420 020

ШОПИНГ ВО СОЛУН
05 НОЕМВРИ – САБОТА

Цена: 1000 денари

06.00 часот поаѓање од Кавадарци (Автобуска станица)

06.10 часот поаѓање од Неготино(Постојка Собрание)

Влез во Грција преку граничниот премин „Богородица“. Патувањето ќе се одвива со попатни кратки паузи за одмор и царински формалности.  Пристигнување во Солун во предпладневните часови. Можност за индивидуалнa прошеткa во центарот на градот: (препорачуваме – посета на  Белата кула, кој е симбол на градот, прошетка на главниот плоштад „Аристотел “ и низ центарот на градот: улиците Игнатиа и Цимиски. Потоа, следи шопинг во еден од познатите трговски центри „Cosmos“ и „IKEA“. Во 14:00ч по македонско/15:00ч локално време поаѓање од Солун кон Икеа.Од 15:00ч -19:00ч локално време, слободно време за шопинг во Космос, Џамбо и Икеа. Во 18:00ч по македонско / 19:00ч локално време поаѓање за Македонија. Попатна пауза за посета на Free Shop – 30 минути. Пристигнување во Македонија во вечерните часови.

За информации и резервации јавете се на:

043/420-020   и  072/230-200

За реализација на овој аранжман важат општите услови на патување на Т.А. ЕКСТРА БУС.
Т.А. ЕКСТРА БУС го задржува правото за отказ на аранжманот 3 дена пред поаѓање поради недоволен број на пријавени патници.

Форма за резервација

Останати понуди

SUNDANCE RESORT HOTEL

8ми Декември – Хотел Aqua Sun 3*

Вила Литца 2 – Неа Флогита

Крф – Велигден

Вила “Kostas” – Јерисос

Menu