Шопинг во Солун

Пристигнување во Солун во 08.30 часот по македонско време. Можност за разгледување на градот, прошетка по кејот или уживање во некое од многубројните кафулиња покрај морето до 13 часот.

Локација

Еднодневно патување и шопинг во Солун

Датум

Патувањето е на 20 јануари 2018 (сабота)

Контакт

Резервирајте на booking@ekstrabus.com или на телефонот 043 420 020

Детали за патувањето

Поаѓање на шопинг во Солун од Кавадарци во 06:00 часот од Автобуската Станица во Кавадарци. 3 часовно возење преку граничниот премин Богородица. Половина час формалности на граница.

Пристигнување во Солун во 09:30 часот по македонско време.

Можност за разгледување на градот, прошетка по кејот или уживање во некое од многубројните кафулиња покрај морето.

Во попладневните часови посета на Космос и ИКЕА. Можност за шопинг и разгледување.

Во 18:00 часот по локално време (17:00 по македонско), тргнување кон Македонија, со пауза на граница на Free Shop-от.

Пристигнување во Кавадарци во 21:00 часот.

Цена на патувањето: 700 денари

Во цената е вклучено:

Превоз до Солун и Космос и назад во автобус или минибус во зависност од бројот на пријавени патници.

Во цената не е вклучено:

Патничко осигурување (незадолжително).

За реализација на овој аранжман важат општите услови на патување на Т.А. ЕКСТРА БУС.

Т.А. ЕКСТРА БУС ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ОТКАЗ НА АРАНЖМАНОТ 5 ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ

Форма за резервација

Останати понуди

БОРОВЕЦ: Хотел „Festa Chamkoria“ 4*

ALBORA HOTEL ***

Велигден на КРФ

Вила Акис

MINAY PLUS HOTEL ***

Menu