СКИ И СНОУБОРД УСЛУГИ – ПАМПОРОВО

Туристичка Агенција Екстра Бус
Локација

Пампорово, Бугарија

Датум

Зима 2022

Контакт

043 420 020 / 072 230 200 / info@ekstrabus.com

ПАМПОРОВО (ски ареа Пампорово и Мечи Чал) – СКИ И СНОУБОРД УСЛУГИ Зима 2021/2022

*РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА:
-10% за резервација и уплата до 30.11.2021

*Цени во ЕВРА
*Деца се третираат од 7 до 11.99 г. / Младинци се третираат од 12-17.99год

 

*Голем сkи/сноуборд пакет вклучува: лифт карта,ски/сноуборд опрема, ски училиште 4часа  на ден/сноуборд училиште 2часа  на ден.

*Мал ски/сноуборд пакет А:  лифт карта, ски/сноуборд опрема.

*Мал ски/сноуборд пакет Б: лифт карта,ски училиште 4часа/ сноуборд училиште 2часа на ден.

Детска градина-киндер клуб за деца од 4 до 6.99год

 

Информации за детска градина:

Ски центар 2  – „Малина“ со работно време од 09:00ч. до 16:30ч.- активности на отворено во оградена и заштитена скијачка област за деца и разновидни и забавни игри  во затврен простор. Целодневен  престој со ручек од 12.00 до 13.00часот  со оранизиран превоз и придружни лица во основниот ресторан на  Хотел Перелик .

Форма за резервација

Можеби ќе те интересира

Menu