Автобуски превоз до Копаоник

Туристичка Агенција Екстра Бус
Локација

Копаоник, Србија

Датум

Секој викенд (Петок-Недела)
Јануари и Февруари 2022

Контакт

043 420 020 / 072 230 200 / booking@ekstrabus.com

Автобуски превоз до сите хотели во Копаоник и Брзече

Секој викенд (Петок-Недела) во Јануари и Февруари 2022

*Цена за повратен билет: 40€
*Цена во еден правец 30€
*Деца до 7 год бесплатно

 

– Тргнувањето во 06:00часот од Скопје и 15:30часот од
Копаоник
-Се патува со 2 вакцини или негативен PCR тест за
излез/влез од државата

Форма за резервација

Можеби ќе те интересира

Menu