ВИЛА БИЛЕРО КСАМИЛ 2023

Туристичка Агенција Екстра Бус
Локација

Ксамил, Албанија

Датум

27 мај – 30 септември 2023

Контакт

043 420 020 / 072 230 200 / booking@ekstrabus.com

ВИЛА БИЛЕРО КСАМИЛ 2023

Vilata se naoѓa во близина на вила Стефи на  100 m od plaжata Bela Вista   ima 1/3 i 1/4 studija  i 1/6 app  so kujna (opremena so sadovi za gotvenje),Tv klima(vkluчena vo cenata) toalet, terasi.

Форма за резервација

Можеби ќе те интересира

Menu