Прв Крак – Касандра

Туристичка Агенција Екстра Бус

Понуди за Касандра
(првиот крак на Халкидики)

Калитеа

Неа Каликратија

Неа Плагија

Полихроно

Неа Потидеа

Неа Флогита

Menu