Прв Крак – Касандра

Туристичка Агенција Екстра Бус

Понуди за Касандра
(првиот крак на Халкидики)

Калитеа

Неа Каликратија

Неа Флогита

Неа Плагиа

Полихроно

Неа Потидеа

Ханиоти

Пефкохори

Menu