Резултати од анкетата: „Кој е идеалниот одмор за тебе ова лето?“

Изминативе 5 дена спроведувавме кратка анкета во вид на квиз за тоа која е омилената дестинација за летување на нашите сограѓани. Анкетата се состоеше од 5 прашања, каде секое беше поврзано со одредена дестинација за летување во Грција. Подоле ви ги претставуваме резултатите од оваа онлајн анкета на која учествуваа преку 500 луѓе.

[survey_answers id=”149333515″ style=”progressbar” data=”full” qid=”” aid=”” bgcolor=”#208bc9″ color=”#FFFFFF” hidecounter=”no” hidequestion=”no”]

За крај, како финален исход од претходните 5 прашања, резултатот од анкетата е следен. За лето 2017, Лефкада убедливо ќе биде најомилена дестинација за летување за нашите сограѓани. И тоа за дури 45,80% од испитаниците резултатот од квизот излезе Лефкада. Потоа следуваат полуостровот Халкидики, па Лептокарија и Паралија. Им се заблагодаруваме на сите учесници во анкетата, и ги покануваме да ги посетат нашите канцеларии во Скопје, Кавадарци и Битола и да се запознаат со нашите понуди за лето 2017 во Грција.

Конечен резултат за дестинациите

Лефкада46%
46%
Халкидики26%
26%
Паралија13%
13%
Лептокарија15%
15%
Menu