Среќна среда

  1. Home
  2. Среќна среда

Среќна среда само со Екстра Бус

Туристичка Агенција Екстра Бус ви нуди неверојатна можност! Доколку извршите уплата во среда (05 јули 2017) добивате 10% попуст на понудите од нашата агенција за вилите Константин 1 и Христос за Полихроно, вила Јанис за Лептокарија и вила Хелен за Олимпик Бич за терминот од 09.07 – 16.07. Понудите за овие вили може да ги погледнете подолу!

Полихроно

Олимпик Бич

Лептокарија

Menu