Такси превоз

  1. Home
  2. Такси превоз

Најбрзото такси во Кавадарци

ПОВИКАЈ ТАКСИ НА БРОЈОТ: 13-567 

или

на следниве броеви: 071/230 300        075/230 230           043/400 300

Покрај такси превозот во Македонија, вршиме такси превоз на патници и надвор од Македонија, со сопствени, побрзи и поудобни возила, и тоа во следниве држави: Грција, Бугарија, Турција, Албанија, Србија, Хрватска, Црна Гора, Косово, Босна и Словенија.

Menu

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'monsterinsights_tracking_script' not found or invalid function name in /home/customer/www/ekstrabus.com.mk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287