Велигден

Туристичка Агенција Екстра Бус

Велигденски патувања

Доаѓа уште еден продолжен велигденски викенд во месец април. Туристичка Агенција Екстра Бус, како и секоја година ви ги нуди најдобрите туристички аранжмани. За оваа 2024та ви ги нудиме следниве прекрасни дестинации за велигденско патување:

Автобуски програми

Menu