За Нас

  1. Home
  2. За Нас

Нашата компанија

ЕКСТРАБУС е формирана во 1996 год. Најпрво функционира како прва такси компанија во град Кавадарци, се до 2001 година, кога ја отвара и својата агенција за патување, за посредување на автобуски и авионски карти, како и изнајмување на минибуси и автобуси како во земјата така и во странство. Составена од тим од врвни професионалци со долгогодишно искуство во туризмот.

Квалитет100%
100%
Цена100%
100%
Услуга100%
100%
Комфорт100%
100%
Туристички аранжмани

Нудиме бројни туристички аранжмани на најатрактивните локации низ Европа, како и богати понуди за летни одмори во Грција.

Автобуски превоз

Секојдневен градски автобуски превоз низ Кавадарци и околните населени места, како и редовен меѓуградски превоз до Скопје.

Закуп на автобуси

Автобускиот возен парк со кој располага Екстра Бус е достапен за закупување и изнајмување по прикладни и прифатливи цени.

Такси превоз

Покрај такси превозот во Македонија, вршиме превоз на патници и надвор од Македонија, со сопствени, побрзи и поудобни возила.

Авионски билети

Авионски билети до сите светски дестинации со огромен избор на авиокомпании и летови кон европските и светските дестинации.

Патничко осигурување

Екстра Бус во соработка со Еуролинк Осигурување Македонија Ви нуди најквалитетно патничко осигурување за сите дестинации во светот.

Неколку факти за нас

Во изминатиот период на работа стекнавме многубројни клиенти кои денес останаа лојални на нашите услуги. На Вас, почитувани клиенти, Ви нудиме професионална соработка, целосна информираност како и комплетна асистенција при организација на Вашите бизнис патувања, авионски билети, семинари, хотелски сместувања, трансфери и транспорт било каде во светот.

Туристичката агенција поседува Лиценца “А” бр.180 издадена од министерството за Економија.

Екстра е добитник на голем број дипломи и благодарници и е членка е на АТАМ (Асоцијација на Туристички Агенции на Македонија).

ЕКСТРА 03 ДООЕЛ експорт-импорт Кавадарци, седиште на ул. Сремски Фронт“ бр.2 Кададарци

За потребите на нашите клиенти , нашите услуги се достапни и на располагање 24 часа во денот преку нашите инфо телефони. ЕКСТРАБУС е компанија комплетно посветена на професионалноста. Нашите клиенти добиваат висококвалитетна услуга како и организација чија вредност е реална и оправдана. ЕКСТРАБУС нуди брзо, квалитетно и економично до посакуваната дестинација со сопствен превоз.

Главна цел на компанијата ЕКСТРА е организирање превоз во земјата и во странство со луксузните автомобили, минибуси и автобуси, комплетна туристичка понуда, организирање екскурзии и семинари во земјата и странство.

Menu

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'monsterinsights_tracking_script' not found or invalid function name in /home/customer/www/ekstrabus.com.mk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287